Universal Sway bretele

Bratu CB100 Sway bretele se pot fi indoite şi ajusta lungimea, usor de transportat. Există un orificiu la fiecare capăt al bretele de balansare, cu pin pentru agăţat lanţuri, conectarea balansa bretele şi schela de pin. Există o clemă de legătură în mijlocul bretele sway, astfel încât să îndoiţi bretele de balansare pentru...

Detalii produs

Bratu CB100 Sway bretele

Poate fi indoite şi ajusta lungimea, usor de transportat.

Există un orificiu la fiecare capăt al bretele de balansare, cu pin pentru agăţat lanţuri, conectarea balansa bretele şi schela de pin. Există o clemă de legătură în mijlocul acoladă sway, astfel încât să îndoiţi bretele de balansare pentru comoditatea transportului. Există, de asemenea, rândul cataramă pe bretele de balansare pentru reglarea lungimea de bretele. În rândul cataramă, este lungimea indicatorului collet, transformarea cataramă pentru bretele final în atingerea cu lungimea indicatorului collet mijloace bretele este buna lungime. Un capăt al Talrep, există locknut, împiedică eliberarea bretele.

Două balansa bretele sunt setate la Crucea de două ferme, presupunând că forța vântului laterale la pod vertical. While a instala bretele, ţineţi buna lungime, strângeţi piuliţa, astfel încât să păstraţi Podul dreaptă şi îşi asumă vânt vigoare în mod eficient.

Bailey Podul caietul de sarcini

Podul Bailey este un tip de portabil, prefabricate, pod. Acesta a fost dezvoltat de către britanici în timpul al doilea război mondial pentru uz militar şi a văzut utilizarea pe scară largă de unităţi inginerie militare americane şi britanice.

Un pod de Bailey a avut avantajele de care necesită nici o instrumente speciale sau echipamente grele pentru a asambla. Lemn şi elemente de pod din oţel au fost mici şi lumina suficient pentru a fi transportate în camioane şi ridicat în loc de mână, fără a necesita utilizarea de o macara. Podurile au fost suficient de puternic pentru a transporta tancuri. Bailey poduri continuă să fie folosit pe scară largă în proiecte de construcții inginerie civilă și pentru a oferi temporar de trecere pentru picior şi traficului de vehicule.

Succesul de la Podul Bailey s-a datorat design modular unic, precum şi faptul că unul ar putea fi asamblate cu ajutorul minim de echipamente grele. Cele mai multe, dacă nu toate, modele anterioare pentru poduri militare necesare macara pentru a ridica Podul pre-asamblate şi se reduce în poziţie. Piese de Bailey au fost realizate din aliaje de oţel standard, şi au fost destul de simplu pentru că o piesă la un număr de diferite fabrici ar putea fi complet interschimbabile. Fiecare parte individual ar putea fi efectuate de un număr mic de oameni, care să permită ingineri armata pentru a muta mai uşor şi mai repede decât înainte, în pregăteşte calea pentru trupe şi echipamente avansează în spatele lor. În cele din urmă, Designul modular permite ingineri pentru a construi fiecare pod pentru a fi cât mai mult timp şi cât de puternic în funcţie de necesităţi, dublarea sau triplarea sus pe panourile laterale de susţinere sau pe secţiunile de terasament.

Anchetă