Pod suspendat

Podul suspendat de Bailey introducerea suspendarea Bailey Bridge este un fel de pod suspendat de sistem a cablului, în care poate fi din oţel punți sunt folosite ca membri, exercitată caracteristice din oţel de înaltă tensiune total într-un interval mare, folosit în principal pentru a întinde pe Râul mare, Golful şi canyon, dotată cu...

Detalii produs

Podul suspendat buna introducere

Suspendarea Bailey Bridge este un pod de un fel de suspendat-cablu-sistem, în care punţi din oţel sunt utilizate ca membri, poate fi exercitată caracteristice din oţel de înaltă tensiune total într-un interval mare, folosit în principal pentru a întinde pe Râul mare, bay şi canyon, care posedă avantajele montaj rapid, scurt timpul de construcţie şi componente de pod poate fi folosit în mod repetat; Lungimea span este adaptat la 60-300m.

Se compune din Podul bailey ca principal grindă, cabluri şi Turnul.

Grinda principal Bailey pod suspendat

Vom adopta bailey Podul podul suspendat grinda principala. Podul Bailey este un tip de portabil, prefabricate, pod. Acesta a fost dezvoltat de către britanici în timpul al doilea război mondial pentru uz militar şi a văzut utilizarea pe scară largă de unităţi inginerie militare americane şi britanice.

Un pod de Bailey a avut avantajele de care necesită nici o instrumente speciale sau echipamente grele pentru a asambla. Lemn şi elemente de pod din oţel au fost mici şi lumina suficient pentru a fi transportate în camioane şi ridicat în loc de mână, fără a necesita utilizarea de o macara. Podurile au fost suficient de puternic pentru a transporta tancuri. Bailey poduri continuă să fie folosit pe scară largă în proiecte de construcții inginerie civilă și pentru a oferi temporar de trecere pentru picior şi traficului de vehicule.

Succesul de la Podul Bailey s-a datorat design modular unic, precum şi faptul că unul ar putea fi asamblate cu ajutorul minim de echipamente grele. Cele mai multe, dacă nu toate, modele anterioare pentru poduri militare necesare macara pentru a ridica Podul pre-asamblate şi se reduce în poziţie. Piese de Bailey au fost realizate din aliaje de oţel standard, şi au fost destul de simplu pentru că o piesă la un număr de diferite fabrici ar putea fi complet interschimbabile. Fiecare parte individual ar putea fi efectuate de un număr mic de oameni, care să permită ingineri armata pentru a muta mai uşor şi mai repede decât înainte, în pregăteşte calea pentru trupe şi echipamente avansează în spatele lor. În cele din urmă, Designul modular permite ingineri pentru a construi fiecare pod pentru a fi cât mai mult timp şi cât de puternic în funcţie de necesităţi, dublarea sau triplarea sus pe panourile laterale de susţinere sau pe secţiunile de terasament.

Anchetă