Acasă > Stiri > Conţinut

Standardizare de sârmă şi cablu de stabilire cablu tăvi-booster

Jul 23, 2015

Tava de cablu este făcut de sârmă şi cablu, conducte şi cablu de stabilire pentru a realiza standardizare, sistematizare, generalizarea de cablu de stabilire a dispozitivului.

Tipuri de bază: slot cablu pod, un tip închis cablu bridge, este cel mai aplicabil la instalarea de cabluri PC, cablurile de comunicare, termocuplu cablu control cablu ecranarea și alte interferenţe de sistem extrem de sensibil şi protecţia cablurilor într-un mediu extrem de corozive au un efect bun.

Tava tip cablu tava, ea are o lumină greutate, sarcina, frumos în aparenţă, avantajele structura simpla, usor de instalat, este potrivit pentru instalarea de cabluri de alimentare, se aplică de asemenea controlul de cablu de stabilire.

Scara tip cablu tava, aplică direct lumina cablu de stabilire, în special potrivite pentru înaltă şi joasă întinderea de cabluri de alimentare. Fibra de sticla, aluminiu si tava de cablu de încărcări mari. Şi cablu trunking, linie de ecran, Groove sifon, teuri, piatră şi directă şi suport, cuier fabrica pod pentru aproape un deceniu pentru a dezvolta foarte repede, nu numai este serializat, şi soiurile de dezvoltare ordinare Podul Podul rezistente la foc, soiuri rezistente la coroziune, cum ar fi Podul, deplin capabil de a satisface nevoile proiectului.

Cu adâncirea Chinei OMC şi chineză industria feţele fără precedent provocările şi competiţia. Industria directory pentru organizaţiile din industrie pentru punerea în aplicare de e-commerce pentru a oferi solutii complete, concepute pentru a ajuta întreprinderile extindă afacerea ta online, construi brand-ul si imaginea, astfel că mai mult potenţial client cunoașterea și înțelegerea, contribuind la afaceri.