Acasă > Stiri > Conţinut

Selecţie de tava de cablu şi consideraţii de selecţie

Jul 23, 2015

1. în elaborarea proiectelor, aranjament de tava cablu trebuie să se bazeze pe raţionalitate economică, fezabilitatea tehnică, siguranţă şi alţi factori pentru a determina cea mai bună soluţie, dar, de asemenea, pentru a satisface pe deplin cerințele de construcție, instalare, întreţinere, reparare şi cablare.

2. în cazul în care de stabilire a jgheaburilor orizontal inaltime nu mai puţin de 2.5 M de la sol, atunci când pus vertical la sol 1.8M secţiunea următoare ar trebui adăugate la capacul de metal pentru a proteja, dar cu excepţia stabilire în camere electrice în cadrul. Jgheaburilor orizontale privind echipamente mezanin sau oameni pe drum şi mai mici decât 2. 5 M, ar trebui adoptate măsuri de protecţie.

3. jgheaburilor, trunking si cuier pentru utilizare în medii corozive, material rigid, care ar trebui să fie rezistente la coroziune. Sau să ia măsuri pentru a preveni tratament coroziune şi anti-coroziune trebuie să îndeplinească cerințele de inginerie mediu si durabilitate. Rezistente la coroziune inalta performanta cerintele sau necesită un loc curat, potrivite pentru tava de cablu din aluminiu.

4. jgheaburilor în sectorul de fire, cabluri, tava cu proprietati rezistente la foc sau ignifugat au fost adăugate, şi alte materiale închise sau semi-închise structura, şi ia în tavă şi perie foc acoperire pe umeraş, şi aşa mai departe. Rezistenţei trebuie să îndeplinească cerințele normelor naţionale relevante sau standarde. În inginerie de locuri de mare foc. Nu este potrivit pentru tava de cablu din aluminiu.

5. electromagnetice interferenţe de protectie a liniilor de cablu. Sau au un n umbra protectoare de exterior la soare în aer liber, ulei, lichide corozive, pulberile combustibile şi alte cerinţele de mediu. Se recomandă tava tip cablu tavă fără găuri.

6. uşor acumularea de praf în locuri, se folosește cablu acoperi tava; în public sau în aer liber de peste drum. Tava de jos ar trebui să fie adăugând tampoane sau folosirea de paleti non-poroase

7. diferite tensiuni, utilizează diferite de cablu nu ar trebui adoptate în acelaşi strat din tava de cablu:
(1 1kV mai sus şi mai jos şi 1kV cabluri:
(2) aceeaşi cale la circuit de încărcare în puterea de alimentare prin cablu;
(3) pentru avarii şi alte cabluri de iluminat:
(4) cablurile electrice de putere, de control și de telecomunicații.
În cazul în care niveluri diferite atunci când cablurile în acelaşi cablu tava, intermediar partiţii ar trebui să fie crescut izolare.

8. când bara de otel cablu linie lungimea segmentului peste 30m, din aliaj de aluminiu cablu tava peste 15m. Sau atunci când cablul Podul peste extinderea clădirii (de decontare) articulaţiilor ar trebui să aibă o cote de compensare oana - 30mm. Se recomandă conectarea telescopice conexiune placă.

9. cablu scara rafturi, palet lăţimea şi înălţimea de selecţie, cerinţele de rata de umplere, cabluri, ratele de umplere tava în cazul General, alimentare prin cablu 40 % - 50 % de control cablu 50 %. 70 %. Şi să-şi rezerve l0 % 1252 proiect dezvoltare marja.

10. atunci când selectaţi o încărcătură de tava de cablu, cablu tava încărcare uniformă nu trebuie să depăşească sarcina tava selectat cablu evaluat sarcină în cazul în care tava de cablu acceptă şi umeraşe de durata reală nu este egală cu 2m.