Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Ce este o punte? Structura de pod!

Jul 23, 2015

Poduri sunt o consola suport şi prin cablu. Podul de inginerie este comun, ca lungi ca podul de cablu, cablu tava ca un proiect de sprijin de lucrări de cablare, nu există nici o orientare normative speciale, programul de caietul de sarcini un producator nu are versatilitatea, astfel încât procesul de selecţie de proiectare trebuie să se bazeze pe sisteme de curent slab şi tipul de cablu, numărul de raţional selectate pentru pod. Cablu Podul are o mare varietate, aplicarea pe scară largă, intensitatea luminii, structura, low cost, construcţie simplu, cablare şi flexibile, standard de instalare, aspectul şi aşa mai departe.

Tava de cablu împărţite în sloturi, tava şi scara rafturi, grila structura, suport, suport si accesorii de montaj şi aşa mai departe. Selecţia trebuie să acorde atenţie la toate părţile din seria îndeplineşte punte, universal, standardizat set de cerinţe. Clădiri Podul cadru poate independent erectie, de asemenea, poate ataşat în diverse construit (cadru) construit Galeria real şi tub portant Shang, ar trebui să se reflectă structura simplu, stil frumos, şi configurare flexibilă şi convenabilă, de întreţinere caracteristici, toate piesele sunt necesare pentru placare zinc prelucrare, instalare în cladiri expuse zile cadrului Bridge, dacă este în plaja de lângă sau face parte din districtul de coroziune, este materialul trebuie a anti-coroziune , si rezistenta la umiditate, şi aderenţă bună, rezistenţă impactul puterea mare de sex reala caracteristici.

Pentru a reduce greutatea, de asemenea, pot utiliza aluminiu cablu şi Podul FRP cadru, dimensiunea de forma, încărcare conţine caracteristici sunt şi Podul cadru de bază similare, din cauza aluminiu şi oţel cota diferite de calitate de otel (Al = 2.7, Fe = 7.86), prin calcul greutate, aluminiu oţel decât despre pentru 1:3, în funcţie de două specii de material de prețul de pe piața de conversie, cadru din aluminiu punte de cost costurile decât similare placare zinc pod din oţel Pret ridicate afară de două ori ori , cadru de pod aluminiu are frumoasă, avantajele lumina, şi convenabil, de instalare, în greutate în ultimii ani, aluminiu aliaj podul a aplicat în cadrul proiectului.