Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Jgheab cablu tava selecţie paşi

Jul 23, 2015

1, prin cablu tava si cuier pentru utilizare în medii corozive, material rigid, care ar trebui să fie rezistente la coroziune, sau să ia măsuri pentru a preveni coroziunea, tratamentul anti-coroziune trebuie să îndeplinească cerințele de inginerie mediu si durabilitate.

2, tava de cablu în sectorul de foc, pot fi adăugate în cablu scara rafturi, tăvi cu proprietati rezistente la foc sau ignifugat de plăci, şi alte materiale închise sau semi-închise structura, şi ia în tavă şi perie foc strat de protecţie pe suprafaţa de măsuri de sprijin şi se ţine scai, cum ar fi rezistenta trebuie să îndeplinească cerințele normelor naţionale relevante sau standarde.

3, în inginerie loc de foc mare nu este permis să utilizaţi tava de cablu din aluminiu.

4, prin cablu tava lăţimea şi înălţimea de selecţie, cerinţele de rata de umplere, cablu scara rack şi tava umplere rata în condiţii normale, 40 % ~ 50 % putere de cabluri, cablurile de control 50 % ~ 70 % şi 10 % ~ 25 % marja de inginerie ar trebui să fie rezervate.

5, atunci când selectaţi o încărcătură de tava de cablu, cablu tava încărcare uniformă nu trebuie să depăşească sarcina tava selectat cablu evaluat sarcină în cazul în care tava de cablu acceptă şi umeraşe de durata reală nu este egală cu 2m, apoi sarcina de lucru ar trebui să îndeplinească cerinţele.

6, o varietate de componente şi umeraşe în condiții de încărcare corespunzătoare, dimensiunea şi tava, scara drepte, curbe, serie de meciuri.