Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

În bridge constructii detalii

Jul 23, 2015

1, tava de cablu din mediul normal prin peretele în foc, mediu protejat împotriva exploziilor, trebuie cablu tava închidere instalat pe perete.

2, atunci când cablul Podul de exterior pentru perete interior, în afara zidurilor de ploaie-dovada măsuri trebuie luate.

3, cablu tava de exterior pentru perete interior de instalare mare, cablu tăvi se prelungește pantă descendentă intervale corespunzătoare, şi apoi în sus din nou pentru a configura pentru a preveni apa de ploaie de-a lungul bara de cablu în cameră.

4, atunci când cablul Podul peste rosturile de dilatare de decontare, cablu ar trebui să fie deconectat, deconectaţi intervalului de 100mm, precum şi. Create a denumirii provizorii a normelor naționale sunt mai multe cerinţe pe cablu tava de instalare, cerințe de cablu tava cablu tava de instalare. Ţările care predomina. Tava de cablu pentru constructii industriale si civile, de stabilire cabluri de alimentare, cabluri de control, comunicare cabluri şi cablurile de control. Cablu tăvi instalarea, aspectul general cablu Podul cadru interval ar trebui să fie pentru cel mai scurt posibil. Operarea şi construcţii ar trebui să fi multumit de instalare, întreținere și cerințele de cablare. Jgheaburilor trebuie să aibă suficientă rigiditate şi rezistenţă, cablu oferă suport fiabile.