Compact 200 Bridge

1. structura bailey poduri 2. transportat convenabil rapidă 3. montaj/uşor de asamblat/rapid instalate 4 sarcina uriaşă 5. lung serviciu viaţă 6. rezistenta puternica la coroziune Bailey Bridge este un echipament de pod standard, adoptate pe scară largă şi cele mai populare din lume, care posedă caracteristicile...

Detalii produs

1. structura bailey poduri
2. convenabil transportate
3. rapid erectie/uşor de asamblat/rapid instalate
4 imens de încărcare
5. de lungă durată de viaţă
6. rezistenta la coroziune puternic

Bailey Bridge este un echipament de pod standard, adoptate pe scară largă şi cele mai populare din lume, care posedă caracteristici de structură simplă, convenabile de transport, montaj rapid şi demontarea uşor, în timp ce profita de capacitatea de încărcare grele, mare stabilitatea și durata de timp oboseala fiind capabil de o durata de alternativă, de încărcare capacitate şi sub formă de amestec pentru a ridica tot felul de temporare de poduri , Urgenţă poduri si punti fixe. Folosind aparatul de pod, poate ridicat poduri suspensie de interval variat. Podul are avantaje din câteva componente, greutate redusă şi costuri reduse. Bailey bridge este similar ca compact 100, compact 200 Podul internaţionale. Este asamblat de fiecare grup de 3m, şi a inventat de Donald Bailey. Podul 321 panoul poate fi uşor dissembled şi construite rapid. Podul de ansamblu este realizat de otel de inalta rezistenta. Fasciculul este lumină greutate panouri şi panourile sunt conectate prin ace de conexiune panoul. Este uşor pentru a asambla sau dezasamblare şi de transport. De asemenea, pot fi asamblate în diferite forme de panou poduri în funcţie de cerinţa lor extins lungimea şi transport. Deci, acesta a fost aplicate pe scară largă ca urgenţă de transport, temprary sau Podul permanente. Design-ul potrivit de încărcare este de aşa natură ca HS-15, HS-20, HS-25 si pedrail-50 etc.

Podul de utilizare si intretinere

Se adoptă următoarele măsuri de întreţinere în timp ce utilizarea Podul.
(I) semne pe semne de trafic pod se fixează pe ambele capete de pod, care prezintă sarcina nivel, limita de viteză, etc., cu precauţie stricte împotriva supraîncărcării. Dacă este necesar, măsurile de convingătoare pentru sarcină şi limita de viteză.
(II) regulate inspecţia şi întreţinerea, care cuprinde
1. Verificaţi în mod regulat diverse ace, suruburi, Fixatori de întâlnire şi legăna acolade, astfel încât să se menţină într-o stare buna.
2. a verifica în mod regulat dacă există orice sedimentare inegale la placa de pat de clipsare şi bloc de Podul abordare, şi să se ocupe cu probleme imediat.
3. frotiu grăsime în jurul PIN-ul pentru a preveni apa de ploaie la intrarea deschiderii de orificiu. Frotiu grăsime în apropiere de partea exterioară a cui de prevenire împotriva ruginii.
4. a se măsoară în mod regulat deformarea midspan pentru a găsi dacă există o îmbunătăţire treptată. Viteza de deformare superioare trebuie să fie direct proporțional cu gradul de purtarea de pin şi obscură, şi gradul de consolidarea trebuie să fie foarte mici. În cazul în care viteza de deformare accesoriu este prea repede, acesta arată că există o deteriorare a pin, orificiu, superior sau inferior Schela coardă membre (inclusiv armat coardă membre), prin urmare, inspecție detaliată se efectuează măsurarea de adoptare.
5. Verificaţi cu regularitate dacă există orice crack la sfârşitul masculin inferioară Schela coardă membre. Dacă există, măsura lungimea de crack, ia măsurători de monitorizare pentru prevenirea Schela la deteriorarea şi înlocuiţi osatură din timp.
6. Verificaţi cu regularitate dacă există orice fractura, curba sau planeitate placa de pod. Înlocui deteriorat imediat. Dacă există frecvente trece CĂŢĂRĂTOARE camion pe pod, placa piesa ar trebui să fi pavat pentru evitarea abraziunii rapid.
7. podul componente sau accesorii, exceptând părţile ating, am pictat doua straturi de vopsea. Pentru mult timp de utilizare şi protejează materialul din oţel, cel mai bun lucru ar fi să picteze toate un strat după montarea podului. Unele componente au nevoie de pre-vopsea înainte de montaj.
8. Curăţaţi tablierele de pod în mod regulat.

Anchetă