Comun de expansiune pod

1. mare mişcarea potenţială: extinderea nemetalice comune oferă mişcări multi-avion într-o dimensiune mai scurte faţă în faţă. (2) rezistenţă la coroziune: capacitatea de cauciuc şi materiale plastice diverse să stea până la substanţe chimice corozive pot prelungi durata de viaţă de o expansiune comune. 3. sunet şi...

Detalii produs

1. mare mişcarea potenţială: extinderea nemetalice comune oferă mişcări multi-avion într-o dimensiune mai scurte faţă în faţă.
(2) rezistenţă la coroziune: capacitatea de cauciuc şi materiale plastice diverse să stea până la substanţe chimice corozive pot prelungi durata de viaţă de o expansiune comune.
3. sunet şi vibraţii eliminarea: vibraţii remarcabile şi caracteristici de sunet de atenuare a elastomerilor ajuta la prevenirea degradarea prematură sistem.
4. capabil să stea până la temperaturi ridicate: cu utilizarea de materiale speciale, nemetalice de dilatare poate rezista la peste 1000° F temperaturi de operare.

Tip de cauciuc expansiune comune:
1. singur sfera cauciuc expansiune comun
2. dublu sfera cauciuc expansiune comun
3. comun de expansiune redusă de cauciuc
(4) îndoiţi de cot/cauciuc cauciuc
5. dublu sfera înşurubată a cauciuc expansiune comune
6. inalta presiune cauciuc expansiune comune
7. cauciuc expansiune comun cu cravată tijă
8. slip-on tip cauciuc expansiune comun
9. PTFE căptuşite comun de expansiune din cauciuc
Vă rugăm să referinţă următoarele imagini:

Caracteristic:
1. acest produs ar putea reduce în primul rând vibraţii şi zgomot de sistemul de țevi, complet rezolva probleme diferite de conducte şi deplasa de flex comun, axiale şi etc.
2. potrivit pentru cerința de materiale diferite, produsul ar putea fi făcute ca acid dovada, dovada coroziune potrivite pentru diferite medii şi medii.
3. materialele sunt bun de etanşare, lumina ponderare, uşor de a stabili şi menţine, de asemenea has asteptam de mult timp de lucru. Dar vă rugăm să păstreze departe de metal ascutite pentru a evita ruperea de corp din cauciuc.
4. pentru flanse de alte standarde sau non-standarde. Este necesar să fie convenite separat. Vă rugăm să specificaţi standard de diagrama furnish şi relativă parametru. Noi fabricarea în consecinţă. Material de cauciuc poate fi ales în funcţie de t cerinţa dvs.
5. anti-coroziune: Cauciuc EPDM şi BNR poate suporta temperaturi ridicate şi poate anti-coroziune.
6. dublu sfera flansa sfârşitul cauciuc comune: corpul de cauciuc au două poduri. Pot fi suportate de presiune mai mare si lungimea este lung decât cauciuc singur domeniu comun.
7 dimensiunea poate face ca client pe desen, putem face mucegai de tip special.
8. nu sunt eficiente, costul total este redusă din cauza cauciuc este ieftine şi au utilizare lungă de viaţă.

Avantajul nostru comun de cauciuc:
A. ozon si chimice rezistenta la
B. înaltă rezistenţă la temperatură
Rezistenţă de vreme C. excelent
D. anti-îmbătrânire, anti-radiaţii, bună flexibilitate, elasticitate buna
E. excelentă rezistenţă de acizi, hidrocarburi alifatice

Produsele noastre au urmatoarele caractere:
Bun selecta materialele, avansate echipamente, manopera iscusit, standarde riguroase de control al calităţii, design atractiv şi durabilitate. Acestea sunt bine cunoscute pentru calitate excelenta, cel mai competitiv Pret, costuri mai mici si livrare prompta.

Produsul este alcătuit din compozit din cauciuc mingea, inclusiv stratul intern de cauciuc, din nailon, şi strat exterior de cauciuc şi pierde flanşă metalică. Cu fond de înaltă presiune, elasticitatea stabil, mare deplasare, buna capacitate de amortizare şi de reducere a zgomotului, este utilizat pe scară largă în sistemele de alimentare cu apă, drenaj, circulatia apei, încălzire şi aerisire, şi aer condiţionat şi sisteme de conducte de fabricarea hârtiei, industria petrochimică, marine, compresoare pompe, ventilatoare, etc.

Anchetă