Pod de trecere

Caietul de sarcini 1 cheltuieli mai puţin, larga utilizare 2 asamblate de 10ft panou 3 trimite ingineri pentru a ghida muncii 4 1050 punte 5 fabrica export direct cererea de la Podul panoul compact standard 200: singur lane: Podul punte lăţime: 4,2 m. Interval lungime: 9.14-76.2 m benzi dublu: Podul punte lăţime: 7,4 m. Durata de...

Detalii produs

Caietul de sarcini

1 cheltuieli mai puţin largă utilizare
2 asamblate de panoul de 10ft
3 ingineri de trimitere la Ghidul muncii
4 1050 punte
5 fabrica export direct

Aplicarea Podul compact de 200 panoul standard:
Singur lane: Podul punte lăţime: 4,2 m.     Interval lungime: 9.14-76.2 m
Benzi dublu: Podul punte lăţime: 7,4 m.    Interval lungime: 9.14-57.9 m

Podul 200 panoul compact: Podul 200 panoul compact este similar cu Podul 100 panoul compact la aspectul lor. Diferenţa este apogeul crescut panou 2,134 m. Angajaţi conservativa a alternativ între armare Chords şi rosturile dintre panouri. Această metodă poate scădea inelastică deformării cauzate de pori supradimensionate.  Metoda de pre-arc este utilizat pentru a reduce în plus deformare Mid span şi pe verticală într-o măsură mai mare. Componente conectate la Bolt utilizaţi orientare maneca - fixare metoda pentru a creşte precizia de conexiuni. Forfecare este creat în orientarea mâneci şi tensiunea este dezvoltat în şuruburi, care creşte durata de viaţă de utilizare de şuruburi şi asigurarea siguranţei panoul de poduri. Bretele rezistente la vânt este făcut să fie compozit tip şi este conectat la tronsonul/grinzi pentru a îmbunătăţi stabilitatea generală a panoului poduri.

Parte dintre fixate cu cadru şi panouri se fixează prin reducerea astfel încât să prevină Podul întreg la îndoire lateral. După ridicarea, va exista un grad pre-arcuit peste durata podului. Pe langa aceasta pot fi asamblate în single-lane poduri. Podul 200 panoul compact, de asemenea, pot fi asamblate în dublu lane Podul, deci se lărgeşte gama de aplicare. Este potrivit pentru modele de încărcare de HS-15, HS-20, HS-25 şi pedrail 50 etc.

Anchetă