Bolt de coardă Bailey

Specificatii 1 pentru a sprijini Bailey terase sistem 2 să conecta acorduri şi panouri 3 frecvent utilizate în pod din oţel 4 panoul de Bailey pod bolt utilizate pentru a conecta panoul superior şi inferior. Schela bolt & coardă membru bolt: Schela cui este utilizat pentru conectarea Schela superioare şi inferioare. În timp ce utilizaţi,...

Detalii produs

Caietul de sarcini
1 pentru a sprijini Bailey terase sistem
2 pentru a lega corzi şi panouri
3 frecvent utilizate în pod din oţel
4 bujor bridge

Panou bolt utilizate pentru a conecta panoul superior şi inferior.
Schela bolt & coardă membru bolt: Schela cui este utilizat pentru conectarea Schela superioare şi inferioare. În timp ce utilizaţi, Inserare şurub în gaură de grindă cu zăbrele coardă membru bolţ de sus în jos, să pad îndoire a cui să profite de interior membre coardă, şi strângeţi piuliţa. Coardă membru bolt, similar cu cui Schela, numai 7cm lungime, este folosit pentru conectarea zăbrele şi membru armat coardă, instalat conform Fig. 3-20, să şurub cap îngropa în membre armat coardă, evitand blocarea podul în timp ce împinge.
Podul Bailey este un tip de portabil, prefabricate, pod. Acesta a fost dezvoltat de către britanici în timpul al doilea război mondial pentru uz militar şi a văzut utilizarea pe scară largă de unităţi inginerie militare americane şi britanice.

Un pod de Bailey a avut avantajele de care necesită nici o instrumente speciale sau echipamente grele pentru a asambla. Lemn şi elemente de pod din oţel au fost mici şi lumina suficient pentru a fi transportate în camioane şi ridicat în loc de mână, fără a necesita utilizarea de o macara. Podurile au fost suficient de puternic pentru a transporta tancuri. Bailey poduri continuă să fie folosit pe scară largă în proiecte de construcții inginerie civilă și pentru a oferi temporar de trecere pentru picior şi traficului de vehicule.

Succesul de la Podul Bailey s-a datorat design modular unic, precum şi faptul că unul ar putea fi asamblate cu ajutorul minim de echipamente grele. Cele mai multe, dacă nu toate, modele anterioare pentru poduri militare necesare macara pentru a ridica Podul pre-asamblate şi se reduce în poziţie. Piese de Bailey au fost realizate din aliaje de oţel standard, şi au fost destul de simplu pentru că o piesă la un număr de diferite fabrici ar putea fi complet interschimbabile. Fiecare parte individual ar putea fi efectuate de un număr mic de oameni, care să permită ingineri armata pentru a muta mai uşor şi mai repede decât înainte, în pregăteşte calea pentru trupe şi echipamente avansează în spatele lor. În cele din urmă, Designul modular permite ingineri pentru a construi fiecare pod pentru a fi cât mai mult timp şi cât de puternic în funcţie de necesităţi, dublarea sau triplarea sus pe panourile laterale de susţinere sau pe secţiunile de terasament.

Anchetă