Bailey Podul rulmenti

Specificatii 1 Bailey pod componenta 2 primire presa putere din grindă 3 utile pentru localizarea pod pe bont protetic sfârşitul post de Podul sprijină axiale grinda din Podul scaun. Grindă axiale este împărţită în trei secţiuni. În timp ce ridicarea singur rând Podul, sfârşitul post de...

Detalii produs

Caietul de sarcini
1 bratu pod componenta
2 primi puterea de presă de la grindă
3 util la Podul localizarea pe bont protetic

Sfârşitul post de Podul sprijină axiale grinda din Podul scaun. Grindă axiale este împărţită în trei secţiuni. În timp ce ridicarea singur rând Podul, postul de final al fermei sprijină secţiunea de mijloc a grindă axiale; în timp ce ridicarea podului dual-rând, folosind doua punte scaune, post sfârşitul sprijină respectiv secţiunea de mijloc a două grinzi axiale de Podul scaun; în timp ce ridicarea Podul Triplu-rând, folosind încă două punte scaune, post sfârşitul rândului interne sprijină secţiunea de mijloc a o grindă axiale scaun de pod, şi post sfârşitul de mijloc si exterior rând respectiv acceptă secţiunea partea de grindă alte axiale scaun de pod.

Bailey bridge (de asemenea, fi numit panoul Compact bridge) este un echipament de pod standard, adoptate pe scară largă şi cele mai populare din lume, care posedă caracteristici de structură simplă, convenabile de transport, montaj rapid şi uşor demontarea capacitate, stabilitate mare şi lung oboseala vieţii fiind capabil de o durata de alternativă, forma capacitate si amestec pentru a ridica toate tipurile şi utilizarea temporară poduri de încărcare , urgenţă poduri si punti fixe. Folosind aparatul de Podul compacte panel, poate ridicat poduri suspensie de interval variat.

Anchetă