[[ImgSrc-headCode]]
[[NavLink_ProDetail]]

Antiderapante punte

Antiderapante punte
Antiderapante punte
Antiderapante punte
Antiderapante punte
Detalii produs

durabil pentru refolosire și antiderapante punte

Descrierea produsului

Caracteristici
1 baie fierbinte Q195 otel zincare
2. toate mărimea în funcţie de cerere
3. timp de livrare
4. mai mică greutate, grele
5. uşor de operat
6. antiderapante material, mai sigure

Jiangsu Bailey Steel Podul Co, ltd. este unul dintre cei mai mari specializate oţel bailey Podul producatori cu conduce procesul de fabricaţie pentru oţel bailey poduri în China, care a fost implicat în această linie de 20 de ani cu o International calitate sistem de certificare a ISO9001:2008 şi ca partener de cooperare cu institute de cercetare din Armata Populară de eliberare.

Putem oferi de proiectare pod şi soluţii de construcţii în puternic saturată zonele metropolitane si urbane, precum şi instalat rapid modulare poduri pe alimentator minore drumurilor în zonele rurale. Toate solutiile noastre sunt completate de analiza trafic, optimizare, şi după aceea structurile cele mai eficiente care necesită întreţinere minimă.

În sprijinul design ne au calificare ingineri care sunt cu experienţă în dezvoltarea complexă, multi etapă, soluţii de trafic şi ingineri constructori care folosesc cele mai avansate analiza structurala pentru a asigura performante specifice unei structuri. Alte servicii de inginerie includ analiza si monitorizare a structurilor existente în pod.

Cele mai bune servicii
Suntem profesional de producător de concentrându-se pe sistem de schele pentru ani, astfel încât toate dimensiunile personalizate sunt disponibile.
În speranţa de a construi o cooperare pe termen lung cu tine.
Dacă aveţi orice întrebări, vă rugăm să nu ezitaţi să întrebaţi, ar fi o mare plăcere să aud de la tine.

Anchetă